Reduceri! Bruiaj telefoane GSM-CDMA-3G-DCS-GPS Mareste

Bruiaj telefoane GSM-CDMA-3G-DCS-GPS

brjj38

Produs nou

 Izolator gsm-bruiere semnal este recomandat pentru intalnirile de afaceri cu dublu rol: asigura neintreruperea discutiei de apelurile telefonice si anihileaza orice mijloc de inregistrare audio/video. Detalii mai jos: Lipsa stoc !

Mai multe detalii

399,00 lei

Informatii

Lipsa stoc !
Doriti discretie? Doriti sa nu fiti deranjat de telefoane sau alte aparate? In caz ca va doriti confidentialitate in afaceri, in discutii secrete si nu numai, acesta este aparatul potrivit!
Demonstratie video: https://youtu.be/QdA3CXa_8iU
Aparat bruiaj telefon gsm ( izolator gsm ) Va deranjeaza convorbirile telefonice in momentele cele mai nepotrivite ? Acum aveti la dispozitie o metoda eleganta de ai impiedica. In loc sa le confiscati telefoanele, puteti folosi acest dispozitiv portabil cu dimensiuni reduse care bruiaza semnalul telefoanelor mobile ( indiferent ca este vorba de GSM/CDMA/DCS/3G/GPS/PHS ) actionand pe o raza de 1-8 m. Aparatul de bruiaj telefon ( izolator gsm ) este ideal de folosit atunci cand nu doriti ca telefoanele mobile sa va intrerupa activitatea, in timpul unei intalniri de afacere, la conferinte, meetinguri, teatre, film, galerii, muzee, temple, concerte, biserici, banci, fabrici, spitale, benzinarii, trenuri, autobuze, sali de cursuri sau in orice alta locatie unde folosirea telefonului mobil poate dauna sau deranja pe cei din jur.Inainte de a folosi acest produs verificati ca acesta sa nu influenteze celelalte echipamente wireless.
Bruierea telefoanelor mobile GSM
Bruierea camerelor video si microfoanelor ascunse 3G/GSM .
Sedinte neintrerupte se apeluri telefonice
Discutii 100% private.
 
 
Specificatii tehnice:
Model: Izolator telefon mobil Pocket 001
Descriere
Raza de bruiaj – 1-8 m ( depinde de distanta si puterea de emisie a antenelor GSM din zona in care se doreste a se bruiaj)
Greutate – 150 grame
Lungime – 95 mm
Latime – 48 mm
Grosime – 18 mm
Antene detasabile – DCS/CDMA/PHS/3G/GSM/GPS
Model 1:
Bruiaj CDMA – 870 – 880 Mhz
Bruiaj GSM – 930 – 960 Mhz
Bruiaj DCS – 1805 – 1920 Mhz
Bruiaj 3G – 2110 – 2170 Mhz
Model 2:
Bruiaj CDMA – 870 – 880 Mhz
Bruiaj GSM – 930 – 960 Mhz
Bruiaj GPS – 1570-1580 Mhz
Bruiaj DCS/PHS – 1805-1880 Mhz

Timp de functionare ( autonomie) 2 ore
Baterie – 1500 mA/h
Adaptor/Incarcator – AC 220V – DC 5V
Pachetul izolator telefon mobil cuprinde:
- Aparat de bruiaj GSM
- 3 antene detasabile,
- Incarcator de priza 220 V
- Incarcator de priza bricheta masina
- Intructiuni de folosire limba engleza si romana
ATENTIE!
Produsele noastre sunt dispozitive cu un caracter educational si informational. Nu le folositi in scopuri ilegale! Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate! Clientii isi asuma responsabilitatea pentru scopul utilizarii si intrebuintarii produselor de pe acest site. In momentul achizitionarii produselor, clientii isi dau acordul asupra conditiilor si a termenilor prezentati pe acest site si confirma precum ca au luat la cunostinta de acestea. Utilizarea de echipamente de bruiaj este interzisa în unele tari. Este responsabilitatea clientului sa se asigure ca au dreptul legal de a folosi aceste produse inainte de cumparare de la noi. Dupa cumparare, clientul devine in intregime responsabil pentru orice probleme juridice care pot sa apara ca urmare a utilizarii acestor produse . Este responsabilitatea fiecarui utilizator sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea produselor in scopuri ilegale. Prin cumpararea si utilizarea dispozitivelor , utilizatorul intelege si consimte ca le va folosi doar intr-o maniera legala si conform conditiilor expuse pe acest site.

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Bruiaj telefoane GSM-CDMA-3G-DCS-GPS

Bruiaj telefoane GSM-CDMA-3G-DCS-GPS

 Izolator gsm-bruiere semnal este recomandat pentru intalnirile de afaceri cu dublu rol: asigura neintreruperea discutiei de apelurile telefonice si anihileaza orice mijloc de inregistrare audio/video. Detalii mai jos: Lipsa stoc !

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse în aceeași categorie: